“Ik begeleid jullie door de moeilijke situatie heen, zodat jullie zorgenvrij de toekomst tegemoet kunnen gaan. Want die is er!”

Nicolette is vijftig jaar oud, getrouwd en komt uit Groningen. Inmiddels is ze al twintig jaar woonachtig in Maassluis, Zuid-Holland. Naast mediator is ze part-time trainingsacteur. In haar vrije tijd is ze graag bezig met koken, fotograferen, de wereld en andere culturen ontdekken. Ze vindt dat fotografie zorgt voor verbinding. Het liefst fotografeert ze dan ook mensen en geniet ze van de prettige contactmomenten die er dan ontstaan door nieuwsgierigheid, oprechte interesse en open houding.

Mediation is een combinatie van haar twee grootste interesses: rechten en psychologie. Ze vindt het belangrijk mensen te helpen. Nicolette oordeelt niet en kan goed luisteren. Wanneer mensen in complexe situaties zitten en hun leven even niet op orde kunnen krijgen, hoort zij wat er tussen de lijntjes door gezegd wordt. Door haar zorgvuldigheid, doortastendheid en scherpzinnigheid komt zij snel tot de kern. Daarbij biedt haar jarenlange werkervaring in de grafische vormgeving een verfrissende, creatieve kijk op problemen en oplossingen. Tijdens het traject zal zij ruimte geven voor emoties en zorgt ze voor structuur en houvast.

 

Staat voor je klaar in: Zuid-Holland

Certificering: MfN Familiemediation

Nicolette Ververs-Dikkema

06 26 88 45 74

nicolette@arcismediators.nl